Titaniumbaby Autostoel Groep 2/3

De Titaniumbaby autostoelverhoger en autostoel valt onder de groep 2/3 autostoeltjes. De luxe autostoel(verhoger) van Titaniumbaby heeft een prachtig design en zorgt ervoor dat je kind op de juiste hoogte, veilig op de achterbank zit. De luxe bekleding en de handige armsteunen zorgen daarnaast voor een heerlijk comfortabele autorit. De Arctic autostoel is daarentegen makkelijk te bevestigen met Isofix en heeft een gevoerde zitting voor een comfortabele rit!

-50%
Titaniumbaby Tano 22-36 kg Isofix Booster 5951

Titaniumbaby Tano 22-36 kg Isofix Booster 5951

(1)

Adviesprijs: 39.99

Special Price 19.99

Niet op voorraad

Verwachte leverdatum: Half Juli

Titaniumbaby Autostoel Groep 2/3 Online Bestellen

Titaniumbaby heeft een breed aanbod autostoelen. Zo kun je in groep 2/3 kiezen voor een booster, of toch nog een autostoel voor kinderen van 15 tot 36 kg. Deze autostoelen groeien mee met je kleine doordat de hoofdsteun ruim verstelbaar is. Je kindje zit daarnaast vast in de 3-puntsgordel én de rugleuning is in meerdere standen te verstellen. Zo kan je veilig en comfortabel op pad met je kleine!

Heb je vragen over de Titaniumbaby autostoeltjes of één van onze andere producten? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of kom gezellig langs in een van onze winkels.