Maxi Cosi Rodifix Air Protect

Met de Maxi-Cosi Rodifix Air Protect haal je een praktisch en luxe autostoeltje in huis! Deze Groep 2/3 autostoel is geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar, of als je kleintje tussen ongeveer van 15 - 36 kg weegt. De Rodifix Air Protect is extra makkelijk én veilig te bevestigen dankzij het ISOFIX bevestigingssysteem.

Air Protect Technologie

De Maxi-Cosi RodiFix kinder autostoeltjes zijn voorzien van de revolutionaire AirProtect®-technologie. AirProtect bestaat uit een speciaal ontwikkeld schokabsorberend schuim in een geperforeerd luchtkussen. Deze technologie is speciaal ontwikkeld en gepatenteerd door Maxi-Cosi en vermindert het risico op hoofdletsel bij aanrijdingen vanaf de zijkant met maar liefst twintig procent!

Door op het juiste moment en op gecontroleerde wijze de lucht te laten vrijkomen, wordt AirProtect samengedrukt om zo de kracht van de botsing te verminderen. AirProtect verlengt de tijd waarin de beweging van het kind bij een botsing vertraagt. Door de vertragingstijd te verlengen, zorgt de speciale technologie voor een langzamere, zachtere impact. Met AirProtect loopt je kind 20% minder risico op verwondingen aan het hoofd.

Naast veiligheid biedt deze technologie ook comfort voor je kind, doordat het als een zacht kussentje aanvoelt. Tevens groeit de Maxi Cosi RodiFix Air Protect autostoel in de lengte en breedte met je kind mee en is het heerlijk ontspannen reizen in de unieke ruststand. Doordat dit groep 2/3 autostoeltje licht van gewicht is, kun je hem ook eenvoudig wisselen tussen verschillende auto’s.

De Maxi Cosi RodiFix Air Protect of andere baby autostoeltjes shop je veilig online bij MamaLoes Babysjop! Heb je vragen, of ben je op zoek naar meer persoonlijk advies? Aarzel niet om dan contact met ons op te nemen! Gezellig langskomen in één van onze winkels kan natuurlijk ook. We helpen je graag!

De Maxi Cosi RodiFix Air Protect autostoeltjes zijn door de consumentenbond, ANWB en de Duitse consumentenorganisatie ADAC onafhankelijk getest. Bij deze testen zijn de autostoeltjes eruit gekomen met 4 sterren! Deze sterren gelden voor veiligheid, gebruiksgemak en ergonomie. Deze sterren zijn voornamelijk te danken aan de geavanceerde eigenschappen op het gebied van veiligheid en comfort.