Maxi Cosi Rodi XP

Met de Maxi Cosi Rodi XP haal je een luxe en praktisch autostoeltje in huis! Deze zitverhoger met eenvoudig verstelbare rugleuning is perfect geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar, of als je kleintje ongeveer tussen de 15 - 36 kg weegt. Kijk snel verder en ontdek het zelf. MamaLoes heeft verschillende Rodi XP autostoelen in het assortiment: de XP 2 die je met de autogordel bevestigt en de Rodi XP Fix, die je met isofix bevestigt. Voor welke ga jij?

De Maxi Cosi Rodi XP 2 of XP Fix is een lichtgewicht autostoeltje dat gemakkelijk verplaatsbaar is van de ene naar de andere auto. Je installeert het stoeltje eenvoudig met een 3-punts autogordel of met isofix. Dankzij de hoekverstelbare rugleuning is installatie van de Maxi Cosi Rodi XP in vrijwel iedere auto mogelijk.

Verder is de Rodi XP, evenals andere zitjes van Maxi-Cosi, veilig en comfortabel. Ongeveer 25 procent van alle ongelukken vindt plaats aan de zijkant van de auto. In de Rodi XP is je kind hier optimaal tegen beschermd, dankzij het Side Protection System. Daarnaast beschikken de Rodi XP autostoeltjes over een hoofdsteun die in geval van een aanrijding de schokken zoveel mogelijk opvangt.

De Maxi Cosi Rodi XP of andere baby autostoeltjes shop je veilig online bij MamaLoes! Heb je vragen, of ben je op zoek naar meer persoonlijk advies? Aarzel niet om dan contact met ons op te nemen! Gezellig langskomen in één van onze winkels kan natuurlijk ook. We helpen je graag!