Maxi Cosi Rodi SPS

Met de Maxi Cosi Rodi SPS haal je een praktisch autostoeltje in huis! Deze zitverhoger met rugleuning is perfect geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar, of als je kleintje tussen ongeveer van 15 - 36 kg weegt. Kijk snel verder en ontdek het zelf. 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

De Maxi Cosi Rodi SPS is een lichtgewicht autostoeltje dat gemakkelijk verplaatsbaar is van de ene naar de andere auto. Je installeert het stoeltje snel en eenvoudig met een 3-punts autogordel. Bovendien kun je de Maxi Cosi Rodi SPS als volwaardige autostoel gebruiken, maar ook als losse zitverhoger gebruiken zonder de rugleuning. 

Verder is de Rodi SPS, evenals andere zitjes van Maxi-Cosi, veilig en comfortabel. Ongeveer 25 procent van alle ongelukken vindt plaats aan de zijkant van de auto. In de Rodi SPS is je kind hier optimaal tegen beschermd, dankzij het Side Protection System. Daarnaast beschikt de Rodi SPS over een hoofdsteun die in geval van een aanrijding schokken zoveel mogelijk opvangt. Je kunt het hoofdsteuntje verstellen naar de fijnste hoogte voor je kindje.

De Maxi Cosi Rodi SPS shop je veilig online bij MamaLoes Babysjop! Heb je vragen, of ben je op zoek naar meer persoonlijk advies? Aarzel niet om dan contact met ons op te nemen! Gezellig langskomen in één van onze winkels kan natuurlijk ook. We helpen je graag!