Maxi Cosi Rodi Air Protect

Met de Maxi-Cosi Rodi Air Protect® haal je een praktisch en luxe autostoeltje in huis! Deze Groep 2/3 autostoel is geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar, of als je kleintje ongeveer tussen de15 - 36 kg weegt. Kijk snel verder en ontdek het zelf. 

Maxi-Cosi Rodi Air Protect bij Mamaloes

De Maxi-Cosi Rodi Air Protect® kinder autostoeltjes zijn voorzien van de revolutionaire AirProtect®-technologie. Deze technologie is speciaal ontwikkeld en gepatenteerd door Maxi-Cosi en vermindert het risico op hoofdletsel bij aanrijdingen vanaf de zijkant met maar liefst twintig procent!

Naast veiligheid biedt deze technologie ook comfort voor je kind, doordat het als een zacht kussentje aanvoelt. Tevens groeit de Maxi Cosi Rodi Air Protect autostoel in de lengte en breedte met je kind mee en is het heerlijk ontspannen reizen in de unieke ruststand. Doordat dit groep 2/3 autostoeltje licht van gewicht is, kun je hem ook eenvoudig wisselen tussen verschillende auto’s. De autostoelen zijn met een 3-punts autogordel te bevestigen.

De autostoelen hebben allemaal de afmetingen van 46 x 43 x 68 cm,  ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De Rodi Air Protect of andere baby autostoeltjes shop je veilig online bij MamaLoes Babysjop! Heb je vragen, of ben je op zoek naar meer persoonlijk advies? Aarzel niet om dan contact met ons op te nemen! Gezellig langskomen in één van onze winkels kan natuurlijk ook. We helpen je graag!