BeSafe Groep 2/3 Autostoeltjes

Met een luxe BeSafe autostoel uit groep 2/3 (15-36 kg) haal je een zeer complete autostoel in huis die optimale bescherming biedt aan je kind, waardoor je je kleine altijd veilig van A naar B brengt!

Iedere autostoel groep 2/3 van BeSafe is goedgekeurd volgens de strenge Europese veiligheidsnorm ECE R44/04. Dankzij het Side Rotation System en Side Impact Protection Systeem worden het hoofd en de nek van je kind optimaal beschermd bij een zijwaartse aanrijding, hierdoor is een Groep 2/3 Autostoel van BeSafe extra veilig. Naast super veilig zijn de autostoeltjes ook heel comfortabel voor je kleine. De Groep 2/3 Autostoeltjes zijn voorzien van zachte bekleding, comfortabele gordelkussentjes en zijn op verschillende manieren te verstellen voor extra zitplezier.

Ook voor papa en mama is deze autostoel een uitkomst. BeSafe implementeert slimme innovatieve technieken in hun autostoelen die de montage van de stoeltjes heel makkelijk maken, hierdoor wordt het risico om de autostoel verkeerd in de auto te installeren tot een minimum beperkt. Zo wordt reizen voor iedereen een feestje!

Ook de Groep 2/3 autostoeltjes van BeSafe bestel je gemakkelijk en veilig online bij MamaLoes. Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt of graag vrijblijvend advies wilt.