Titaniumbaby autostoel groep 1

De autostoel Titaniumbaby groep 1 (9-18 kg) vind je bij MamaLoes! Met een groot assortiment Titaniumbaby autostoelen groep 1 zal je hier zeker slagen. De autostoeltjes bieden optimale veiligheid zonder daarbij het design uit het oog te verliezen.  

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Autostoeltjes Titaniumbaby Groep 1

De autostoelen groep 1 van Titaniumbaby zijn van de hoogste kwaliteit op het gebied van zowel veiligheid, comfort als design. De Titaniumbaby autostoel groep 1 is geschikt van 9 tot 25 kg, maar de autostoel kan ook eenvoudig omgebouwd worden naar een groep 0 autostoel zodat deze al vanaf de geboorte de beste veiligheid biedt aan je kleine.

Door de verschillende manieren om de Titaniumbaby autostoel groep 1 te installeren en door de verschillende verstelmogelijkheden is dit misschien wel de meest veelzijdige autostoel op de markt!

Bij MamaLoes Babysjop kun je de Titaniumbaby autostoel groep 1 eenvoudig en veilig online bestellen tegen een scherpe prijs. Heb je vragen over onze autostoelen of over de installatie ervan? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in onze winkel. We helpen je graag verder!