Maxi Cosi TobiFix

Click & Go, zo eenvoudig wordt het met de Maxi-Cosi TobiFix autostoel, geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar. De TobiFix wordt bevestigd door middel van het veilige ISOFIX systeem met een steunpoot voor maximale stabiliteit. Je klikt de autostoel eenvoudig in de ISOFIX bevestigingspunten van je auto zonder gedoe met autogordels. Eenvoudig én veilig! 

-20%
Maxi Cosi TobiFix Nomad Black Autostoel 9-18 kg 8616710110

Maxi Cosi TobiFix Nomad Black Autostoel 9-18 kg 8616710110

(0)

Adviesprijs: 199.00

Special Price 159.00

Op voorraad

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Maxi Cosi TobiFix autostoel met ISOFIX bevestiging

Om je kind zo veilig mogelijk in de Maxi Cosi TobiFix te laten zitten, is het natuurlijk belangrijk om te controleren dat de autostoel goed in de auto bevestigd is. Gelukkig is dit met de TobiFix een fluitje van een cent, want zowel op de ISOFIX-haken als op de steunpoot van de TobiFix bevinden zich indicatoren voor juiste bevestiging.

Ook tijdens de autorit zit je kleintje altijd veilig in de ISOFIX autostoel. Zo beschikt de TobiFix over zijwaartse bescherming: extra dikke beschermingskussens die je kleintje extra bescherming geven in geval van een zijdelingse aanrijding. Daarnaast zorgt de 5-punts veiligheidsgordel met zachte gordelpads ervoor dat je kleintje altijd goed vast zit in de TobiFix.

De Maxi Cosi TobiFix is bij MamaLoes in diverse kleuren verkrijgbaar. Heb je nog vragen over deze veilige ISOFIX autostoel of één van onze andere autostoelen? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens gezellig langs in één van onze winkels!