Maxi Cosi Tobi autostoel tot 4 jaar

De Maxi Cosi Tobi is een autostoel voor kinderen van 9 maanden tot een leeftijd van ongeveer 4 jaar. De autostoel biedt optimale veiligheid en comfort aan je kind. De Maxi Cosi Tobi is eenvoudig in de auto te bevestigen met de veiligheidsgordel van de auto. Dankzij de gordelspanner is de Maxi Cosi Tobi altijd stevig geïnstalleerd in de auto. Een indicator laat zien of de gordels strak genoeg aangespannen zijn, zodat alle twijfel weggenomen wordt.

-10%
Briljant Grijs 1+ Rugsteun Tobi Autostoelhoes 75R

Briljant Grijs 1+ Rugsteun Tobi Autostoelhoes 75R

(2)

Adviesprijs: 19.99

Special Price 17.99

Op voorraad

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

De Maxi Cosi Tobi heeft een geavanceerd Side Protection systeem. Dit systeem biedt extra bescherming aan het hoofdje en nekje van je kind in geval van een zijwaartse aanrijding. Ook aan het comfort van je kleine is gedacht. De Maxi Cosi Tobi kan namelijk in 5 verschillende standen geplaatst worden, van verticaal voor een hoge zitpositie tot horizontaal voor een heerlijke slaappositie. Zo kan je kind een dutje doen tijdens de langere autoritten.

Het gordelsysteem van de Maxi Cosi Tobi is eenvoudig met één hand te verstellen. Daarnaast beschikt de autostoel over het Easy Out systeem van Maxi Cosi. Dit systeem zorgt ervoor dat de gordels wat open kunnen gaan staan zodat je je kind makkelijk in en ook weer uit de autostoel kunt plaatsen, zonder dat de gordels in de weg zitten.

Kortom: de Maxi Cosi Tobi is een zeer veilige en kwalitatieve autostoel voor kinderen van 9 tot 18 kg. Voor vragen of advies over deze autostoel of één van onze andere producten kun je altijd contact met ons opnemen. Het MamaLoes team helpt je graag!