De Maxi Cosi Priori SPS autostoel geschikt vanaf 9 maanden

De Maxi Cosi Priori SPS is een groep 1 autostoel en is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot ongeveer 4 jaar. De Maxi Cosi Priori autostoel biedt optimale veiligheid dankzij o.a. het Side Protection System dat extra bescherming aan het hoofd en de nek van je kind biedt bij zijwaartse aanrijdingen. Ook het diepe zitje en de 5-punts veiligheidsgordel zorgen ervoor dat je kleine altijd veilig in de auto zit.

Naast veiligheid staat de Maxi Cosi Priori SPS ook bekend om het comfort en gemak dat de autostoel biedt. Zo heeft je kleine een lekker hoge zitpositie in de auto en is de zitting van de Maxi Cosi Priori aan te passen in 4 verschillende posities. Zo kan je kleine lekker zitten maar dankzij de slaapstand ook even een dutje in de auto doen. 

Het gordelsysteem van de Maxi Cosi Priori SPS is eenvoudig met één hand te verstellen en met de praktische gordelhaken kun je het gordelsysteem opzij houden bij in- en uitstappen. Geen gedoe meer met de gordels dus! De Maxi Cosi Priori SPS wordt bevestigd met het gordelsysteem van de auto, met de rijrichting mee. De autostoel voldoet aan de ECE R44/04 norm.

Bij MamaLoes vind je de Maxi Cosi Priori SPS in verschillende aantrekkelijke kleuren, en altijd tegen een scherpe prijs. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op, of kom eens langs in één van onze winkels. We helpen je graag!