De Maxi Cosi Pearl - vervolg op de Rock

De Maxi Cosi Pearl Smart kan gebruikt worden vanaf 6 maanden tot ongeveer 4 jaar, en is een logische vervolgstap na het gebruik van de Maxi Cosi Rock. De Maxi Cosi Pearl Smart wordt bevestigd met de FamilyFix Base. Deze basis plaats je in de auto en zet je vast door middel van de Isofix bevestigingspunten in je auto. De Maxi Cosi Pearl Smart autostoel klik je er vervolgens eenvoudig op, zodat de kans op foutieve bevestiging minimaal is. Daarnaast is deze manier van bevestigen natuurlijk veel sneller dan met de autogordel. Mocht je toch twijfelen over de juiste bevestiging? Dan geeft de base door middel van een indicator aan of de Maxi Cosi Pearl Smart juist bevestigd is.

Maxi Cosi Pearl Smart kopen bij MamaLoes?

De Maxi Cosi Pearl Smart heeft alles wat je van een veilige, hedendaagse autostoel mag verwachten. Zo zijn de hoofdsteun en het gordelsysteem gelijktijdig verstelbaar, met super zachte gordelpads. De Maxi Cosi Pearl kan in 4 standen geplaatst worden zodat er altijd wel een comfortabele zit of slaap positie te vinden is. Kortom: de Maxi Cosi Pearl Smart is een luxe en veilig autostoel voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar.

De Maxi Cosi Pearl Smart is bij MamaLoes verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren, en altijd tegen een scherpe prijs. Heb je nog vragen over de mogelijkheden van de Maxi Cosi Pearl Smart autostoel? Neem dan gerust contact met ons op, of kom eens langs in één van onze winkels. Het MamaLoes team helpt je graag verder!