De Maxi Cosi Pearl - vervolg op de Pebble

De Maxi Cosi Pearl kan gebruikt worden vanaf 9 maanden tot ongeveer 4 jaar, en is een logische vervolgstap na het gebruik van de Maxi Cosi Pebble. De Maxi Cosi Pearl wordt bevestigd met de FamilyFix. Deze basis plaats je in de auto en zet je vast door middel van de Isofix bevestigingspunten in je auto. De Maxi Cosi Pearl autostoel klik je er vervolgens eenvoudig op, zodat de kans op foutieve bevestiging minimaal is. Daarnaast is deze manier van bevestigen natuurlijk veel sneller dan met de autogordel. Mocht je toch twijfelen over de juiste bevestiging? Dan geeft de base door middel van een indicator aan of de Maxi Cosi Pearl juist bevestigd is.

Maxi Cosi Pearl kopen bij MamaLoes?

De Maxi Cosi Pearl heeft alles wat je van een veilige, hedendaagse autostoel mag verwachten. Zo zijn de hoofdsteun en het gordelsysteem gelijktijdig verstelbaar en zorgt de innovatie "easy in" autogordel voor eenvoudig in en uitstappen. De Maxi Cosi Pearl kan in 5 standen geplaatst worden zodat er altijd wel een comfortabele zit of slaap positie te vinden is. Kortom: de Maxi Cosi Pearl is een luxe en veilig autostoel voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar.

De Maxi Cosi Pearl is bij MamaLoes verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren, en altijd tegen een scherpe prijs. Heb je nog vragen over de mogelijkheden van de Maxi Cosi Pearl autostoel? Neem dan gerust contact met ons op, of kom eens langs in één van onze winkels. Het MamaLoes team helpt je graag verder!