De eerste autostoel met airbags: Maxi-Cosi Axissfix Air

De Maxi-Cosi Axissfix Air is uniek in zjin soort: de autostoel heeft namelijk geïntegreerde airbags in de schouderpads die het hoofdje en nekje van je kind optimaal ondersteunen in geval van een aanrijding. Daarnaast biedt de Maxi-Cosi Axissfix Air al het comfort en veiligheid dat je van de reguliere Axissfix gewend bent.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Autostoel met airbags

De airbags in de Maxi-Cosi Axissfix Air bieden optimale beschermen bij een botsing. Daarnaast kan de Axissfix Air net zoals de reguliere Axissfix 360° draaien voor makkelijk in- en uitstappen.

De Maxi-Cosi AxissFix Air is geschikt voor kinderen met een lengte van 61 tot 105 cm (ca. 4 maanden tot 4 jaar, 9 tot 18 kg). Doordat de Maxi Cosi AxissFix Air geschikt is voor achterwaarts vervoer tot een lengte van 87 cm (ongeveer 2 jaar) voldoet hij aan de hoofdlijn van de nieuwe i-Size veiligheids regelgeving. Ook de bevestiging is supereenvoudig én veilig dankzij het ISOFIX bevestigingssysteem.

De Maxi-Cosi Axissfix met airbags groeit verder perfect met je kleintje mee, doordat zowel de hoofdsteun als het gordelsysteem verstelbaar is. Kortom: de Maxi-Cosi Axissfix Air heeft alles wat de originele Axissfix zo veilig en comfortabel maakte, plus natuurlijk het revolutionaire airbag systeem!

De Maxi-Cosi Axissfix Air is eenvoudig online te bestellen. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, is de volgende dag al in huis! Heb je nog vragen over deze autostoel met airbags? Neem dan gerust contact met ons op, of kom eens gezellig langs in één van onze winkels!