Goodbaby Autostoel Groep 1

Voor de Goodbaby autostoel van groep 1 (13-18 kg) ben je bij MamaLoes Babysjop aan het juiste adres. Hier vind je Goodbaby autostoelen in verschillende leuke kleuren, zodat je altijd stijlvol en veilig in de auto kan reizen met je kleine.

(0)
499.95

Niet op voorraad

Verwachte leverdatum: Half December

De GB (GoodBaby) producten zijn dankzij hun compacte formaat en innovatieve eigenschappen ideaal voor de reislustige papa's en mama's. Naast het compacte formaat staan de GB artikelen ook bekend om hun hoge kwaliteit, en bieden ze optimaal comfort en veiligheid. Verder mag natuurlijk ook het design van de GB producten niet onbesproken blijven. Met een GB product haal je altijd iets stijlvols en unieks huis! 

Comfort & Veiligheid

Ieder reisproduct van GB heeft heerlijk zachte bekleding waar je kleine lekker comfortabel in kan zitten. Verder beschikken de autostoelen over een geïntegreerd Lineair Side-Impact Protection (L.S.P. systeem). Dit systeem, bestaande uit een energie-absorberende schaal, vermindert aanzienlijk de krachten die vrijkomen bij een botsing aan de zijkant van de auto. 

De Y-gordel van de GB Groep 1 Autostoeltjes zorgt ervoor dat je kleine altijd goed vast in het stoeltje zit, terwijl de gordelkussentjes ervoor zorgen dat de gordel nooit irriteert of snijdt. Kortom: je hoeft jezelf geen zorgen te maken over de veiligheid van je kind! 

Bij MamaLoes bestel je veilig en eenvoudig online je GB Groep 1 Autostoel. Heb je vragen of wil je graag deskundig advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op, of kom eens gezellig langs in één van onze winkels. We helpen je graag!