De Cybex Pallas M-Fix autostoel met Isofix

De Cybex Pallas M-Fix autostoel is zonder twijfel de meest luxe en veilige autostoel voor groep 1/2/3. Dit wil zeggen dat de autostoel geschikt is voor kinderen met een gewicht van 9 tot 36 kg, ofwel een leeftijd van 9 maanden tot 12 jaar. De Cybex Pallas M-Fix gaat dus jarenlang mee! De autostoel heeft zowel een groep 1 als een groep 2/3 modus.

In de groep 1 modus heeft de Cybex Pallas M-Fix autostoel een unieke veiligheidsbeugel die ervoor zorgt dat de impact van een botsing volledig door de absorberende materialen van de veiligheidsbeugel opgenomen wordt. Bij een impact kun je dit vergelijken met een opgeblazen airbag. In de groep 2/3 modus bouw je de Cybex Pallas M-Fix om tot een Cybex Solution autostoel. Doordat de hoofdsteun in 11 hoogtes verstelbaar is groeit de autostoel mee met je kind.

Daarnaast heeft de Cybex Pallas M-Fix allerlei geavanceerde, innovatieve eigenschappen die veiligheid en comfort voor je kind garanderen. Zo verplaatst de gepatenteerde hoofdsteun het zwaartepunt van het hoofdje iets naar achteren. Op deze manier voorkom je dat het hoofdje naar voren valt wanneer je kind in slaap valt.

Deze en veel meer innovatieve kenmerken vind je allemaal terug in de Cybex Pallas M-Fix. Deze autostoel wordt dan ook aangeraden door MamaLoes wanneer je op zoek bent naar een autostoel die lekker lang mee gaat. Heb je vragen over de Cybex Pallas M-Fix, of over één van onze andere autostoeltjes? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen je graag.