Cybex Juno M-Fix

De Cybex Juno M-Fix autostoel met Isofix systeem blinkt uit in veiligheid, comfort en gebruiksgemak. Door het gebruik van vele innovatieve technieken behoort de Cybex Juno M-Fix tot de veiligste autostoelen verkrijgbaar voor groep 1 (9-18kg).  Een voorbeeld is het unieke, verstelbare veiligheidskussen. Bij een frontale botsing wordt de gehele kracht verdeeld over het gehele veiligheidskussen van de Cybex Juno M-Fix. Het schokabsorberende materiaal zorgt er vervolgens voor dat de impact voor je kind minimaal is.

-50%
Cybex Zomerhoes Autostoel Juno 2-Fix 512400002 Leegverkoop

Cybex Zomerhoes Autostoel Juno 2-Fix 512400002

(0)

Adviesprijs: 49.99

Special Price 24.99

Op voorraad

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

De Cybex Juno M-Fix beschikt over het zogenaamde Linear Side Protection systeem, dat optimale bescherming biedt bij zijwaartse botsingen. Veiliger kun je je kind niet vervoeren! Maar ook op het gebied van comfort biedt de Cybex Juno M-Fix het maximale. De rugleuning en de hoofdsteun kunnen in de ideale positie versteld worden en het luchtcirculatiesysteem in de Cybex Juno M-Fix zorgt voor koelte in de zomer en voorkomt overmatig transpireren.

Het is niet verrassend dat de Cybex Juno serie al vele prijzen hebben gewonnen. De ANWB, de Stiftung Warentest en het Which Magazine beoordeelden de geavanceerde autostoel allemaal met de maximale score. Bij MamaLoes Babysjop vind je de Cybex Juno M-Fix in verschillende aantrekkelijke kleuren, en standaard tegen een scherpe prijs. Wil je meer weten of heb je vragen over de autostoel? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in één van onze winkels voor een demonstratie!