Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Met de iZi Plus levert BeSafe een veilige en comfortabele autostoel waarin een kind extra lang tegen de rijrichting in kan zitten. Uit onderzoek is gebleken dat achterwaarts vervoeren veiliger is dan voorwaarts vervoeren. Bij een frontale botsing zijn de krachten op het kwetsbare nekje van je baby namelijk 5 keer zo laag dan wanneer je baby voorwaarts vervoerd wordt. 

De BeSafe iZi Plus autostoel voor groep 0/1/2 kan maar liefst tot 25 kg tegen de rijrichting in worden gebruikt. En dat zonder ISOFIX systeem, maar eenvoudig met de gordel! Voor nog meer veiligheid beschikt BeSafe iZi Plus over Side Impact Protection; hierdoor is je kind extra beschermd bij een zijwaartse aanrijding.

Naast superveilig is de BeSafe iZi Plus comfortabel voor je kleine dankzij de 3 rustposities. De voetensteun, 5-punts gordel en hoofdsteun zijn verstelbaar, zo kan het autostoeltje volledig worden aangepast naar de wensen van jouw kind. 

Door de inventieve gordelgeleiders wordt het risico om de autostoel verkeerd in de auto te installeren tot een minimum beperkt. Bovendien zijn de veiligheidsgordels van het autostoeltje voorzien van magneetjes, waardoor je kleine extra makkelijk in de autostoel gezet kan worden zonder dat de gordels in de weg zitten. Zo wordt reizen voor iedereen een feestje!

Ook de BeSafe iZi Plus autostoeltjes shop je veilig online bij MamaLoes. Heb je vragen over deze autostoel, of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. We voorzien je graag van deskundig advies! Langskomen in één van onze winkels kan natuurlijk ook.