Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Met de de BeSafe iZi Modular iSize autostoel breng jij je kindje veilig op plek van bestemming! Deze autostoeltjes zijn geschikt voor kinderen van 0 tot 18 kg en multifuctioneel; hij is namelijk zowel voorwaarts als achterwaarts te gebruiken. Uit diverse testen is gebleken dat het veiliger is om kinderen tot ten minste 4 jaar achterwaarts te vervoeren, met de BeSafe iZi Modular iSize is dat geen enkel probleem!

Naast superveilig is de BeSafe iZi Modular iSize comfortabel voor je kleine dankzij de 10 mogelijke standen van de rugleuning. Zo zit je kindje altijd prettig, of hij/zij nou wil slapen, spelen of om zich heen wil kijken. Verder bepaal je zelf hoeveel ruimte de autostoel inneemt en hoeveel beenruimte je kind heeft. Ook de hoofdsteun is verstelbaar en bovendien heerlijk zacht. Zo kan het autostoeltjes dus volledig worden aangepast naar de wensen van jouw kind. 

Door de eenvoud van de base van het Modular systeem is montage heel makkelijk, hierdoor wordt het risico om de autostoel verkeerd in de auto te installeren tot een minimum beperkt. Bovendien zijn de veiligheidsgordels van het autostoeltje voorzien van magneetjes, waardoor je kleine extra makkelijk in de autostoel gezet kan worden zonder dat de gordels in de weg zitten. Zo wordt reizen voor iedereen een feestje!

Modular Serie 
Voor nog meer veiligheid heeft BeSafe de iZi Modular Family ontwikkeld. Dit is het gloednieuwe kinderveiligheidssysteem van BeSafe, voor pasgeboren baby’s tot kinderen van ca. 4 jaar! BeSafe iZi Modular is een modulair systeem van autozitjes voor kinderen bestaande uit een ISOfix-compatibele basis en twee verschillende kinderzitjes die voldoen aan de nieuwe EU-norm R-129 (I-Size). Deze base is - naast voor het iZi Modular Go Groep 0 autostoeltje - ook te gebruiken voor het BeSafe iZi Modular Groep 0/1 Autostoeltje. Van dit systeem heb je dus jarenlang plezier! 

Ook de BeSafe iZi Modular iSize autostoeltjes shop je - in diverse kleuren - veilig online bij MamaLoes. Heb je vragen over deze autostoel, of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. We voorzien je graag van deskundig advies! Langskomen in één van onze winkels kan natuurlijk ook.

***De iZi Go Modular iSize Groep 1 autostoel in combinatie met de iZi Modular Base is genomineerd voor de Baby Innovation Award 2016***