De autostoel Besafe groep 1 (9-18 kg) vind je bij MamaLoes Babysjop! Met een groot assortiment Besafe autostoelen groep 1 zal je hier zeker slagen. De autostoeltjes bieden optimale veiligheid zonder daarbij het design uit het oog te verliezen.  

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Met een luxe BeSafe autostoel uit groep 1 (9-18 kg) haal je een zeer complete autostoel in huis die optimale bescherming biedt aan je kind. 

Dankzij het Side Impact Protection Systeem worden het hoofd en de nek van je kind optimaal beschermd bij een zijwaartse aanrijding, hierdoor is een Groep 1 Autostoel van BeSafe heel veilig. Ook kun je de autostoelen lekker lang tegen de rijrichting in gebruiken, achterwaarts vervoer is namelijk bewezen 5x veiliger voor je kind! 

Naast super veilig zijn de autostoeltjes ook heel comfortabel voor je kleine. De Groep 1 Autostoeltjes zijn voorzien van zachte bekleding, comfortabele gordelkussentjes en zijn op allerlei manieren te verstellen. Zo is de autostoel volledig op de wensen van jouw kind af te stellen.

Ook voor papa en mama is deze autostoel een uitkomst. BeSafe implementeert slimme innovatieve technieken in hun autostoelen die de montage van de stoeltjes heel makkelijk maken, hierdoor wordt het risico om de autostoel verkeerd in de auto te installeren tot een minimum beperkt. Bovendien zijn de veiligheidsgordels van het autostoeltje voorzien van magneetjes, waardoor je kleine extra makkelijk in de autostoel gezet kan worden zonder dat de gordels in de weg zitten. Zo wordt reizen voor iedereen een feestje!

Modular Serie

Voor nog meer veiligheid heeft BeSafe de iZi Modular Family ontwikkeld. Dit is het gloednieuwe kinderveiligheidssysteem van BeSafe, voor pasgeboren baby’s tot kinderen van ca. 4 jaar! BeSafe iZi Modular is een modulair systeem van autozitjes voor kinderen bestaande uit een ISOfix-compatibele basis en twee verschillende kinderzitjes die voldoen aan de nieuwe EU-norm R-129 (I-Size). Deze base is te gebruiken voor het BeSafe iZi Go Modular (Groep 0) en iZi Modular (Groep 0/1) Autostoeltje. Van dit systeem heb je dus jarenlang plezier! 

Ook de Groep 1 autostoeltjes van BeSafe bestel je gemakkelijk en veilig online bij MamaLoes. Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt of graag vrijblijvend advies wilt.

***De iZi Go Modular iSize Groep 1 autostoel in combinatie met de iZi Modular Base is genomineerd voor de Baby Innovation Award 2016***