Baninni Groep 1 Autostoeltjes

Groeit jouw kindje uit zijn of haar Groep 0 Autostoel? Dan is het tijd om de overstap te maken naar een Groep 1 Autostoeltje (9-18 kg). Wil je veilig, comfortabel en stijlvol op pad met je kleintje in de auto? Dan is een Groep 1 Autostoeltje van Baninni misschien wel iets voor jou... Bij MamaLoes vind je een ruim assortiment Baninni Groep 1 Autostoelen! 

Baninni Autostoeltjes

Uit onderzoek is gebleken dat je je kleintje het beste zo lang mogelijk achterwaarts kunt vervoeren. Bij een Groep 0 autostoel is dit sowieso de bedoeling, maar Baninni heeft ook een aantal 'groepoverschrijdende' autostoeltjes in de collectie. Een 'gewone' Groep 0 autostoel gebruik je tot ongeveer 13 kg (of ca. 12 maanden), maar de Baninni Twirl en de Baninni Impero kun je bijvoorbeeld tot 18 kg gebruiken en de Baninni Vega tot maar liefst 25 kg! Dit zijn eigenlijk autostoeltjes voor Groep 0 en Groep 1 (en soms zelfs groep 2) in één. Ook heeft Baninni fijne Groep 1/2/3 stoeltjes in de collectie. Hier heb je dus extra lang plezier van. En als je kindje te groot wordt voor achterwaarts vervoer, zijn ze uiteraard ook met de rijrichting mee te gebruiken!

Baninni autostoeltjes hebben gewoonlijk een aantrekkelijk modern design en zijn verder van alle gemakken voorzien. Je kunt dus veilig, comfortabel en stijlvol op pad met een autostoel van Baninni.

Bij MamaLoes vind je een uitgebreid assortiment Baninni Autostoelen. Wil je meer informatie of advies op maat? Dan helpen wij je graag persoonlijk verder en kun je vrijblijvend contact met ons opnemen, of langskomen in één van onze winkels!