Titaniumbaby Autostoel Groep 1/2/3

 De Titaniumbaby autostoel  groep 1/2/3 (9-36 kg) is een zeer luxe, comfortabel en vooral veilig autozitje. Deze luxe autostoel is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 12 jaar. In de eerste groep (9-18 kg) gebruik je de autostoel in kinderstand. In de tweede groep (15-25 kg) verhoog je de hoofdsteun waardoor de rugleuning hoger wordt. In groep 3 (22-36 kg) gebruik je enkel de onderkant van de autostoel: de booster.

Titaniumbaby Groep 1/2/3 Autostoelen Online Bestellen

De Titaniumbaby autostoel groep 1/2/3 wordt zeer compleet geleverd, zelfs een handige bekerhouder mag niet ontbreken. De luxe bekleding van de autostoel is extra dik en zacht voor een hoge mate van comfort. De autostoel biedt verder ook Side Protection bij zijdelingse botsingen. Dus ben je op zoek naar een veilige, comfortabele autostoel die jaren meegaat? Kies dan voor de Titaniumbaby autostoel groep 1/2/3!

Bij MamaLoes ben je aan het juiste adres voor de Titaniumbaby autostoel groep 1/2/3. Heb je vragen of wil je graag deskundig advies bij het kiezen van een autostoel? Dan kun je altijd contact met ons opnemen, of kom eens langs in onze winkels om je onder het genot van een kopje koffie of thee te laten adviseren en informeren over de ruime keuze autostoeltjes.