Maxi Cosi Autostoeltjes groep 1/2/3 (9-36 kg)

Een snel groeiend kind vraagt natuurlijk om een autostoel die perfect met hem of haar meegroeit. Voor de Maxi Cosi autostoelen uit de klasse groep 1/2/3 is dat geen enkel probleem, want ze groeien perfect met je kind mee. Vanaf 9 maanden tot wel 12 jaar zit je kind veilig én comfortabel in de auto!

Maxi Cosi Titan en Titan Pro

De Maxi Cosi Titan en Titan Pro zijn geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot maar liefst 12 jaar. De autostoelen groeien perfect met je kind mee en bieden optimale veiligheid en comfort in de auto. De Maxi Cosi Titan en Titan Pro worden met het handige en veilige ISOFIX systeem in de auto bevestigd. De Titan Pro beschikt daarnaast over de innovatieve GCELL Side Impact Protection technologie en de Air Protect technologie voor een nóg veiligere rit!

De Maxi Cosi Titan en Titan Pro zijn in diverse stijlvolle kleuren verkrijgbaar bij MamaLoes. Heb je vragen of wil je graag persoonlijk advies over deze autostoelen of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens gezellig langs in één van onze winkels!