Roan Autostoel Groep 0

Voor een Roan groep 0 autostoel (0-13 kg) ben je bij MamaLoes aan het juiste adres. Hier vind je Roan autostoelen in verschillende leuke kleuren, zodat je altijd stijlvol en veilig in de auto kan reizen met je kleine.

Roan IsoFix Base voor Groep 0 Autostoeltje

Roan IsoFix Base voor Groep 0 Autostoeltje

(0)
119.99

Niet op voorraad

Verwachte leverdatum: Eind Mei

Roan Autostoel Online Bestellen

Maak van je Roan kinderwagen een complete travelset met een stijlvol bijpassend Roan Groep 0 autostoeltje! Roan biedt een ruim assortiment multifunctionele autostoeltjes en accessoires in een breed spectrum met stijlvolle designs en kleuren. Je shopt ze allemaal voordelig bij MamaLoes!

De autostoeltjes van Roan worden ontworpen en gefabriceerd met het oog op veiligheid, comfort en functionaliteit; zowel voor de baby's als voor hun ouders! Je kunt met je kleintje in een Roan autostoeltje dus altijd veilig de weg op! De meegeleverde adapterset, zonnekap en dekje maken de autostoel helemaal compleet.

Roan groep 0 autostoeltjes zijn veilig online te bestellen bij MamaLoes. Heb je vragen over de producten van Roan, of heb je behoefte aan uitgebreider persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op, of kom eens langs in één van onze winkels. We helpen je graag!