Maxi Cosi Pebble Plus

De Maxi Cosi Pebble Plus is een zeer veilige en praktische autostoel voor baby's van 0 tot 13 kg. De Pebble Plus voldoet aan de strenge i-Size norm waardoor de autostoel maximale veiligheid aan je kwetsbare kindje biedt. Daarnaast kun je het autostoeltje in combinatie met de 2Way Fix van Maxi Cosi zelfs met het nog veiligere en makkelijkere ISOFIX systeem bevestigen in de auto. Kortom: de Maxi Cosi Pebble Plus biedt alles voor optimale veiligheid in de auto!

Maxi Cosi Adapter voor Wandelwagen Gia 1411057110

Maxi Cosi Adapter voor Wandelwagen Gia 1411057110

(0)
29.00

Op voorraad

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

De Maxi Cosi Pebble Plus, de meeste uitgebreide autostoel

De Maxi Cosi Pebble Plus autostoel is de meest uitgebreide groep 0 (0-13 kg) autostoel van Maxi Cosi. De bevestigingsmogelijkheden van de Maxi Cosi Pebble Plus zijn talloos, waardoor de autostoel geschikt is voor praktisch iedere auto. Je kunt er voor kiezen om de Maxi Cosi Pebble Plus te bevestigen door middel van de 3-punts veiligheidsgordel in de auto. Beschikt je auto echter over ISOFIX, dan kun je de autostoel in combinatie met de los verkrijgbare 2WayFix, FamilyFix of EasyBase nog makkelijker bevestigen in de auto: click and go! Foutieve bevestiging van de Maxi Cosi Pebble is op deze manier vrijwel onmogelijk!

Naast de eenvoudige bevestiging beschikt de Maxi Cosi Pebble Plus over een aantal praktische eigenschappen. Zo kan de autostoel zeer snel bevestigd worden op het frame van een Maxi Cosi of Quinny wandelwagen. Je hebt op die manier een compleet travelsysteem in huis. Ook het veilig vastzetten van je baby kan dankzij het unieke gordelsysteem van de Maxi Cosi Pebble Plus zeer snel. In en uitstappen ging nooit zo makkelijk!

Het belangrijkste van een autostoel is natuurlijk de veiligheid die het je kleine biedt. Daar hoef je je bij de Maxi Cosi Pebble Plus geen zorgen over te maken! De autostoel beschikt over optimale zijwaartse bescherming, een zeer veilig gordelsysteem en een zitverkleiner voor extra ondersteuning bij de allerkleinsten. De Maxi Cosi Pebble plus voldoet ook aan de nieuwe, strenge i-Size norm. Dit houdt in dat de autostoel maximale veiligheid aan je kwetsbare kindje biedt. Wil je weten wat de i-Size norm precies inhoudt? Lees het op onze speciale i-Size pagina.

Kortom: ben je op zoek naar een autostoel voor je baby? Dan heb je met de Maxi Cosi Pebble Plus één van de veiligste en meest praktische autostoelen op de markt in huis. Heb je vragen over de Maxi Cosi Pebble Plus of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

*** Hoera! De Maxi-Cosi Pebble Plus is door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste uit de test’ in de categorie Baby Autostoeltjes! Het i-size genormeerde Pebble Plus autostoeltje kreeg het hoogste testoordeel van alle in 2015, 2016 en 2018 geteste babystoeltjes en ontving maar liefst een 8,1 als rapportcijfer! ***