Maxi Cosi Citi SPS voor de allerkleinste

 De Maxi Cosi Citi SPS is een groep 0 autostoel die optimale bescherming in de auto biedt, en ook nog eens scherp geprijsd is. De SPS in de naam staat voor Side Protection System, wat betekent dat de autostoel ook optimale bescherming biedt bij een zijwaartse aanrijding. De Maxi Cosi Citi SPS absorbeert de krachten die vrijkomen bij een botsing, zodat je kleine hiertegen beschermt is.

Heb je een Maxi Cosi of Quinny kinderwagen? Dan is de Maxi Cosi Citi SPS de perfecte oplossing voor een compleet reissysteem. De autostoel klikt namelijk eenvoudig op het frame van de kinderwagens zodat je na een autorit meteen een wandelwagen bij de hand hebt. Ideaal! Overigens is het ook geen probleem om een stukje te wandelen met de Maxi Cosi Citi SPS in je hand. De draagbeugel en het lichtgewicht materiaal maken dit namelijk ook voor jou een ergonomische autostoel.

De Maxi Cosi Citi SPS is bij MamaLoes tegen een scherpe prijs, en in verschillende mooie kleuren verkrijgbaar. Heb je vragen of wil je graag advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens gezellig langs in onze winkel!