Banner Citi 2

De Maxi Cosi Citi 2 voor optimale bescherming

 De Maxi Cosi Citi 2 is een groep 0 autostoel en is dus geschikt voor kinderen van 0 tot 12 maanden (0 – 13 kilo). De Maxi Cosi Citi biedt optimale bescherming in de auto, is eenvoudig te installeren met de autogordel en is ook nog eens scherp geprijsd! Deze comfortabele serie is stijlvol afgewerkt en voorzien van luxe bekleding.

Maxi Cosi Adapter voor Wandelwagen Gia 1411057110

Maxi Cosi Adapter voor Wandelwagen Gia 1411057110

(0)
29.00

Op voorraad

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Net als de Maxi Cosi Citi SPS is de Citi 2 autostoel uitgerust met het Side Protection System, wat betekent dat de autostoel ook optimale bescherming biedt bij een zijwaartse aanrijding. De Maxi Cosi Citi 2 absorbeert de krachten die vrijkomen bij een botsing, zodat je kleine hiertegen beschermd is. Ook zijn de Citi 2 autostoelen TÜV-goedgekeurd, je kunt ze dus ook met een gerust hart meenemen in het vliegtuig. Handig voor de fanatieke reizigers!

Heb je een Maxi Cosi of Quinny kinderwagen? Dan is de Maxi Cosi Citi 2 de perfecte oplossing voor een compleet reissysteem. De autostoel klikt namelijk eenvoudig op het frame van de kinderwagens, zodat je na een autorit meteen een wandelwagen bij de hand hebt. Ideaal! Overigens is het ook geen probleem om een stukje te wandelen met de Maxi Cosi Citi 2 in je hand. De draagbeugel en het lichtgewicht materiaal maken dit namelijk ook voor jou een ergonomische autostoel.

De Maxi Cosi Citi 2 is bij MamaLoes in verschillende mooie kleuren en designs verkrijgbaar en bij ons natuurlijk veilig online te bestellen tegen een scherpe prijs! Heb je vragen of wil je graag advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens gezellig langs in één van onze winkels!