Maxi Cosi CabrioFix

Met de Maxi Cosi CabrioFix autostoel haal je een veilig, comfortabel en praktisch autostoeltje in huis. De Groep 0+ autostoel is geschikt voor de allerkleinsten, met de meegeleverde zitverkleiner gebruik je de CabrioFix al vanaf de geboorte. De zitverkleiner kun je makkelijk verwijderen en de autostoel is geschikt voor kinderen tot ongeveer 15 maanden (0 - 13 kg). 

-28%
Zomerhoes Maxi Cosi CabrioFix Cool Grey 61408090

Zomerhoes Maxi Cosi CabrioFix Cool Grey 61408090

(1)

Adviesprijs: 49.99

Special Price 35.99

Op voorraad

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Maxi Cosi blinkt uit in veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Vooral die eerste eigenschap is natuurlijk erg belangrijk bij de aanschaf van een autostoel. En veilig is de Maxi Cosi CabrioFix zeker! De Cabriofix is uitgerust met het geoptimaliseerde Side Protection System, voor de allerbeste bescherming bij zijwaartse aanrijdingen. Ook het stevige harnas en de zachte bekleding zullen je kleintje beschermen tegen iedere kracht die vrijkomt bij een botsing.

De Maxi Cosi CabrioFix is echter ook voor jou als ouder of oppas een ideale autostoel. Wanneer je bijvoorbeeld beschikt over een Maxi Cosi of Quinny buggy of kinderwagen, kun je de Maxi Cosi Cabriofix autostoel eenvoudig in het frame vastklikken; hierdoor heb je altijd een handig travelsysteem bij de hand! De ergonomische draagbeugel van de Maxi Cosi CabrioFix zorgt er daarnaast voor dat het ook geen enkel probleem is om even een stukje met je kleine te moeten lopen.

Als je een Maxi Cosi Cabriofix combineert met de Maxi Cosi FamilyFix Base, kun je ook nog eens gebruik maken van de IsoFix-aansluitpunten van je auto. Zo bevestig je de CabrioFix extra stevig in de auto, omdat je het autostoeltje als het ware aan het chassis van je auto vastmaakt. Als je kleintje te groot wordt voor de Maxi Cosi Cabriofix, kun je trouwens de Maxi Cosi FamilyFix Base ook blijven gebruiken met een Maxi Cosi Pearl groep 1 autostoel.

De Maxi Cosi Cabriofix autostoelen zijn bij MamaLoes Babysjop verkrijgbaar in diverse aantrekkelijke kleuren. Wil je meer weten over de CabrioFix of wil je graag advies op maat? Dan helpen we je graag. Aarzel niet om bij vragen contact met ons op te nemen, of kom eens langs in één van onze winkels!