BeSafe autostoel groep 0

 Voor een Besafe autostoel van groep 0 (0-13 kg) ben je bij MamaLoes Babysjop aan het juiste adres. Hier vind je Besafe autostoelen in verschillende leuke kleuren, zodat je altijd stijlvol en veilig in de auto kan reizen met je kleine. 

Met een luxe BeSafe autostoel uit groep 0 (0-13 kg) haal je een zeer complete autostoel in huis die optimale bescherming biedt aan je kind. BeSafe maakt al meer dan 20 jaar autostoelen tegen de rijrichting in, want het is bewezen dat dat maar liefst 5x veiliger is voor je kindje in het geval van een botsing. 

Dankzij het Side Impact Protection Systeem worden het hoofd en de nek van je kind optimaal beschermd bij een zijwaartse aanrijding, hierdoor is een Groep 0 Autostoel van BeSafe extra veilig. Naast super veilig - de autostoeltjes voldoen in combinatie met de Modular Base namelijk zelfs aan de strenge actuele veiligheidsnormen van iSize (R-129) - zijn de autostoeltjes ook heel comfortabel voor je kleine. De Groep 0 Autostoeltjes zijn voorzien van zachte bekleding, comfortabele gordelkussentjes en een fijne zitverkleiner voor extra zitplezier.

Ook voor papa en mama is deze autostoel een uitkomst. BeSafe implementeert slimme innovatieve technieken in hun autostoelen die de montage van de stoeltjes heel makkelijk maken, hierdoor wordt het risico om de autostoel verkeerd in de auto te installeren tot een minimum beperkt. Bovendien zijn de veiligheidsgordels van het autostoeltje voorzien van magneetjes, waardoor je kleine extra makkelijk in de autostoel gezet kan worden zonder dat de gordels in de weg zitten. Zo wordt reizen voor iedereen een feestje!

Modular Serie
Voor nog meer veiligheid heeft BeSafe de iZi Modular Family ontwikkeld. Dit is het gloednieuwe kinderveiligheidssysteem van BeSafe, voor pasgeboren baby’s tot kinderen van ca. 4 jaar! BeSafe iZi Modular is een modulair systeem van autozitjes voor kinderen bestaande uit een ISOfix-compatibele basis en twee verschillende kinderzitjes die voldoen aan de nieuwe EU-norm R-129 (I-Size). Deze base is - naast voor het iZi Modular Go Groep 0 autostoeltje  - ook te gebruiken voor het BeSafe iZi Modular Groep 0/1 Autostoeltje. Van dit systeem heb je dus jarenlang plezier! 

Ook de Groep 0 autostoeltjes van BeSafe bestel je gemakkelijk en veilig online bij MamaLoes. Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt of graag vrijblijvend advies wilt.

***De iZi Go Modular iSize Groep 0 autostoel in combinatie met de iZi Modular Base is genomineerd voor de Baby Innovation Award 2016***