Zonnescherm Auto

Voor een zonnescherm voor in de auto ben je bij MamaLoes aan het juiste adres! Met de zonneschermen van MamaLoes houd je de zon uit de auto en je kleine uit het zonnetje.  We verkopen zonneschermen die te gebruiken zijn voor de voorruit, zijruit of achterruit. De zonneschermen worden eenvoudig met zuignappen of statische elektriciteit op de ruiten bevestigd en zijn gemakkelijk weer te verwijderen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Zonneschermen voor in de auto

Een zonnescherm voor de voor- of achterruit houdt je auto koel doordat de zon de auto niet in kan schijnen. Zonneschermen voor de zijruiten houden je kleine uit de zon zodat je kleine mee kan genieten van een heerlijk ritje! De zonneschermen zijn niet alleen ideaal om jouw kleine tegen de zon te beschermen of om de auto koel te houden, ze zien er ook nog eens leuk uit en een vrolijke aankleding voor de auto.

Bij MamaLoes Babysjop bestel je gemakkelijk en veilig online een zonnescherm voor de auto. Heb jij nog vragen over onze zonneschermen of een van onze andere producten van de website? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in de winkel in Goirle of Breda. Team MamaLoes staat voor je klaar.