Zitmatjes en Inlegkussens

Waar een autostoelhoes vooral je auto beschermt, heeft een zitmatje of inlegkussen vaak ook nog een extra functie voor je kindje: extra comfort en/of ventilatie. Ideaal voor onderweg, dus! Bij MamaLoes vind je inlegkussens en zitmatjes van allerlei merken.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Extra comfort en hygiëne voor je kleintje

Een autostoelhoes trek je om bijna je hele autostoeltje heen, waardoor er een 'extra laagje' over de hele bekleding komt. Ideaal om de bekleding van je autostoeltje te beschermen, want de bekleding van je autostoel wassen kan een heel gedoe zijn. Waar een autostoelhoes vooral je auto beschermt, heeft een zitmatje of inlegkussen vaak ook nog een extra functie voor je kindje.

Dat kan zijn door meer comfort. Een inlegkussen kan dikker van materiaal zijn dan een gewone autostoelhoes. Dit zit dus extra zacht en comfortabel voor je kindje. Ook zijn er zitmatjes of inlegkussens die zorgen voor extra ventilatie, dus minder warm, broeierig en zweten voor je kindje. Perfect als je een dagje weg gaat op een warme zomerdag! 

Aeromoov Air Layer

Een van de bekendste inlegmatjes voor in de autostoel (of buggy) is de Aeromoov Air Layer. Deze zitmatjes zijn gemaakt met een unieke 3D-technologie die ervoor zorgt dat alle warmte van je kindje wordt afgevoerd. Dit luchtlaagje kan niet ingedrukt worden en zorgt voor constante luchtcirculatie. Met als resultaat dat het risico op oververhitting verkleind wordt; natte rugjes en klamme haartjes na een autorit behoren tot het verleden! De luchtlaag is voorzien van een laagje biokatoen, hier zit je kindje dus op. Dit materiaal absorbeert zweet beter en beschermt ook je autostoeltje. 

Veilig en voordelig inlegkussens online bestellen

Bij MamaLoes vind je allerlei soorten zitmatjes online, bestellen is makkelijk en veilig! Ben je op zoek naar persoonlijk advies over een autostoelhoes, of over één van onze andere producten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Of kom gezellig langs in één van onze winkels! We helpen je graag.