Maxi Cosi AxissFix Autostoeltjes

De Maxi-Cosi AxissFix is een universeel groep 1 autozitje, aanbevolen voor kinderen vanaf ca. 4 maanden tot 4 jaar (kinderen van 9 tot 18 kg). Deze autostoel bevat net als de 'gewone' Axiss het revolutionaire roterende design. Hierdoor hoef je je niet meer in moeilijke bochten te wringen om je kindje comfortabel in het autozitje te zetten. Hij draait namelijk eenvoudig naar je toe!  Het AxissFix autozitje roteert 90 graden naar links of naar rechts afhankelijk van welke deur gewenst is. Vervolgens is in de gedraaide positie ook het vastzetten van de harnasgordel veel gemakkelijker. Voor extra gebruiksgemak wordt de gordelhoogte automatisch aangepast als de hoogte van de hoofdsteun wordt versteld. Daarnaast kan je deze stoel zowel voor- als achterwaarts vervoeren. 

het gemak van de Maxi Cosi AxissFix

De AxissFix onderscheidt zich van de Axiss door het zeer veilige Isofix systeem waarmee de autostoel direct aan het chassis bevestigd wordt. Ideaal voor meer veiligheid én extra gebruikersgemak. Doordat de Maxi Cosi AxissFix geschikt is voor achterwaarts vervoer voldoet hij tevens aan de hoofdlijn van de nieuwe i-Size veiligheids regelgeving.

Voor optimaal comfort is de Maxi Cosi AxissFix zo ontworpen dat het zitje verstelbaar is in verschillende ruststanden. De hoofdsteun biedt extra ondersteuning aan het hoofdje en de hele autostoel is ergonomisch vormgegeven. Ook de gordelkussens zijn erg zacht en comfortabel in het gebruik.

Ook de Maxi Cosi AxissFix shop je online bij MamaLoes Babysjop. Heb je vragen, of ben je op zoek naar persoonlijk advies? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag!