Maxi Cosi 2Way Family

Voor de beste bescherming in de auto is het erg belangrijk om je baby zo lang mogelijk achterwaarts te vervoeren in een autostoeltje. Uit onderzoek is gebleken dat de krachten op het kwetsbare nekje van je baby dan tijdens een frontale botsing namelijk 5 keer zo laag zijn als wanneer je baby voorwaarts vervoerd wordt!

Maximale bescherming met de Maxi Cosi 2Way Familiy

Daarom zijn ook de Europese normen aangescherpt. De nieuwe iSize norm is strenger dan zijn voorganger, de R44/04 norm, waardoor je bij autostoeltjes met het i-Size label gegarandeerd bent van maximale bescherming. Eén van de grote voordelen van i-Size autostoelen is dat ze verplicht tot 15 maanden achterwaarts vervoer moeten ondersteunen, in tegenstelling tot 9 kg (ca. 9 maanden) bij de R44/04 norm.

De Maxi Cosi 2Way Family bestaat uit de Pebble Plus Groep 0 Autostoel, de 2Way Pearl Groep 1 Autostoel en de 2WayFix-Base. Alle producten uit de Maxi Cosi 2Way Family voldoen aan de strenge Europese iSize norm. De Maxi Cosi Pebble Plus is geschikt voor gebruik vanaf de geboorte, tot het moment dat het hoofdje van je kleintje boven de kuip uitsteekt, dan stap je over naar de Maxi Cosi 2Way Pearl. Bij gebruik van alle producten uit de Maxi Cosi 2Way Family vervoer je je kleintje super veilig vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar!

Zowel de Maxi Cosi Pebble Plus als de 2Way Pearl worden in de auto bevestigd met de gebruiksvriendelijke 2Way Fix Base. Je kunt de base in de carrosserie van de auto bevestigen door middel van IsoFix-haken en klikt het autostoeltje vervolgens heel makkelijk vast op de base. Deze base heeft een eenvoudige klikbevestiging en geeft door middel van geluid en licht feedback over de installatie. Omdat je twee opeenvolgende autostoeltjes op dezelfde base kunt gebruiken, ben je jarenlang voorzien van een veilig vervoerssysteem in de auto!

Je kan gemakkelijk en eenvoudig online de Maxi Cosi 2Way Family bestellen bij MamaLoes. Heb je vragen of wil je graag advies op maat, neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in één van onze winkels!