Chicco

Met de autostoelen van Chicco vervoer je je kleine jarenlang in alle veiligheid. Deze autostoeltjes zijn namelijk geschikt voor kinderen tot ongeveer 6/7 jaar!

-39%
Chicco Seat Up 0-1-2 Isofix Stone 0-25 kg Autostoel 79828.85 Aanbieding

Chicco Seat Up 0-1-2 Isofix Stone 0-25 kg Autostoel 79828.85

(0)

Adviesprijs: 409.00

Special Price 249.00

Niet op voorraad

Verwachte leverdatum: Eind Februari

Waarom is achterwaarts vervoeren zo belangrijk voor je baby?

Bij een ongeluk voorkomt een achterwaarts gericht autostoeltje letsel aan het kwetsbare hoofdje en nekje van je kleine. Het is dus veiliger om te kiezen voor achterwaarts gericht vervoer. 

Bij kleine kinderen is het hoofdje in verhouding met de rest van het lichaampje erg groot en zwaar. De botten van je baby zijn nog niet om het relatief zware hoofdje goed te ondersteunen.  Als je je kindje voorwaarts vervoert en je ergens tegen aanrijd, wordt zijn of haar hoofdje naar voren geslingerd.  Dit kan klachten veroorzaken op de hoofd of nek, met mogelijk letsel tot gevolg.Een achterwaarts gericht stoeltje zorgt ervoor dat het hoofdje en de nek van je kindje beschermd wordt, door de krachten van de botsing over de totale rug te verdelen.

Wil je meer informatie of advies op maat? Dan helpen wij je graag persoonlijk verder en kun je vrijblijvend contact met ons opnemen!  Je kan natuurlijk ook langs komen in één van onze winkels. Wij helpen je graag!