BeSafe

De autostoelen van BeSafe zijn niet alleen heel veilig, ze zijn ook comfortabel voor het kind, makkelijk te installeren voor de ouders en ze zijn stijlvol vormgegeven.

BeSafe maakt al meer dan 20 jaar autostoelen tegen de rijrichting in, want die zijn het veiligst voor kinderen tot 4 jaar. Al net zolang zet het Scandinavische bedrijf zich in om die kennis te verspreiden over de rest van Europa en de wereld.

En het loont: eind 2013 ging de nieuwe Europese regelgeving i-Size van kracht die producenten van autozitjes verplicht om autostoelen tegen de rijrichting in te voorzien voor kindjes tot minimum 15 maanden. Een 'revolutie' volgens sommigen, maar bij BeSafe heet het al 20 jaar gewoon Scandinavian Safety.

Modular Serie
Voor nog meer veiligheid heeft BeSafe de iZi Modular Family ontwikkeld. Dit is het gloednieuwe kinderveiligheidssysteem van BeSafe, voor pasgeboren baby’s tot kinderen van ca. 4 jaar! BeSafe iZi Modular is een modulair systeem van autozitjes voor kinderen bestaande uit een ISOfix-compatibele basis en twee verschillende kinderzitjes die voldoen aan de nieuwe EU-norm R-129 (I-Size). Deze base is te gebruiken voor het BeSafe iZi Go Modular (Groep 0) en iZi Modular (Groep 0/1) Autostoeltje. Van dit systeem heb je dus jarenlang plezier! 

MamaLoes Babysjop heeft een ruime keuze aan BeSafe autostoeltjes die tegen de rijrichting in gebruikt kunnen worden. Bestel ze gemakkelijk en veilig online! Heb je vragen, of wil je graag meer advies over achterwaarts vervoeren of één van onze producten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, of kom gezellig eens langs in één van onze winkels!