Achterwaarts Vervoeren met Baninni

Voor de beste bescherming in de auto is het erg belangrijk om je baby zo lang mogelijk achterwaarts te vervoeren in een autostoeltje. Uit onderzoek is gebleken dat de krachten op het kwetsbare nekje van je baby dan tijdens een frontale botsing namelijk 5 keer zo laag zijn als wanneer je baby voorwaarts vervoerd wordt. Baninni biedt een ruim assortiment autostoelen waarin je je kindje veilig achterwaarts kunt vervoeren.

Langer achterwaarts vervoeren met een Baninni Autostoel!

In de collectie van Baninni vind je allerlei modellen autostoeltjes die je met een gerust hart zowel voorwaarts als achterwaarts kunt vervoeren. Als je kindje te groot wordt om in het achterwaarts gekeerde zitje te passen, draai je hem om en gebruik je de stoel met de rijrichting mee. Je kiest zelf welke 'extra gemakjes' je zoekt in je autostoeltje. In de collectie van Baninni vind je bijvoorbeeld de Baninni Twirl met een 360 graden ronddraaiend zitje en ook autostoeltjes met een vaste IsoFix base (met of zonder steunpoot), zoals de Baninni Impero. Of je kiest voor een stoeltje dat je lekker lang kunt gebruiken, zoals de Baninni Vega (0 - 25 kg).

Baninni autostoeltjes hebben daarnaast gewoonlijk een aantrekkelijk modern design en zijn verder van alle gemakken voorzien. Je kunt dus veilig, comfortabel en stijlvol op pad met een autostoel van Baninni.

Bij MamaLoes vind je een uitgebreid assortiment Baninni Autostoelen. Wil je meer informatie of advies op maat? Dan helpen wij je graag persoonlijk verder en kun je vrijblijvend contact met ons opnemen, of langskomen in één van onze winkels!