Merkenvoordeel bij MamaLoes Babysjop
Nieuwsbrief 29 augustus 2014
 
De komende weken kun je profiteren van veel voordeel op bekende merken bij MamaLoes! Nieuwsgierig? Kijk dan op onze actiepagina. Hieronder alvast een greep uit de aanbiedingen:

 
De Lorelli Combi kan al vanaf de geboorte als kinderwagen gebruikt worden, en daarna als praktische wandelwagen. Bekijk deze voordelige combi kinderwagen in de webshop!
 
Win een canvasdoek!
In samenwerking met Digitransfer kun je bij MamaLoes een canvasdoek winnen met een foto van je kindje erop! Kijk op de actiepagina voor meer informatie of klik direct door naar onze Facebookpagina om deel te nemen!
 
Weekaanbieding
Ook de weekaanbieding is helemaal in de stijl van onze merkenvoordeel-actie. De Maxi-Cosi Tobi Crossed Line autostoel kost t/m 31 augustus slechts €199,00!
  • Groep 1 autostoel (9-18 kg)
  • Easy Out gordelsysteem
  • Optimale zijdelingse bescherming
  • 5 verschillende standen, verticaal tot horizontaal
Lees meer...
 
Wat onthouden baby's?
Lang werd gedacht dat baby's tot 2 jaar niet het besef hadden dat voorwerpen blijven bestaan als ze er niet meer naar kijken. Dit bleek later niet te kloppen: Baby's weten, net als wij, dat voorwerpen blijven bestaan als ze er niet naar kijken.

Maar wat onthouden ze dan precies van die voorwerpen? Een recent onderzoek liet zien dat baby's wel het voorwerp zelf onthouden, maar niet de kenmerken zoals de vorm, de kleur etc. 

Hoewel ze niet alles onthouden, beseffen baby's dus toch meer dan je misschien denkt!

Meer informatie over dit onderzoek vind je hier.


 
Onderweg  
Thuis 
Volg ons op Facebook
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Twitter
Volg ons op Google Plus
Volg ons op Google Plus
Volg ons op YouTube
Volg ons op YouTube
Volg ons op Pinterest
Volg ons op Pinterest
 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.