MamaLoes opent tweede winkel: bezoek ons nu ook in Breda!
Nieuwsbrief 26 september 2014
Het is zo ver! Vol trots heeft MamaLoes deze week haar tweede winkel geopend! Op ruim 1000m2 word je verrast door een groot en uniek assortiment aan baby producten. 

Nieuwsgierig? Loop dan eens binnen, de koffie staat klaar! 

MamaLoes Babysjop Breda
Spinveld 33
4815 HR Breda

Meer informatie vind je op deze pagina
 
Om te vieren dat we onze tweede winkel hebben geopend, kun je nu profiteren van Openingsvoordeel! Kijk op onze speciale actiepagina om alle aanbiedingen te zien. Hieronder alvast een voorproefje:

 
De Pretura Zensy is een unieke kruik die aan het stopcontact opgeladen wordt voor de warmte. De innovatieve kruik voor de aankomende winter is nu verkrijgbaar bij MamaLoes!
 
Nieuw bij MamaLoes: de kinderfauteuils en kindersofa's van Quax. Nu kan je kindje op zijn of haar eigen 'grote mensen' stoel zitten! Bekijk ze in de webshop!
 
De Chicco Urban kinderwagen is nu tijdelijk zeer voordelig verkrijgbaar. Je krijgt namelijk €50,- terugbetaald van Chicco! Dus ben je nog op zoek naar een goede kinderwagen? Kijk dan eens naar ons assortiment Chicco Urban kinderwagens!
 
Weekaanbieding
Staat je kind vaak te vroeg op? Dan is de Zazu Sam kinderwekker een leuke en praktische oplossing. T/m 28 september betaal je voor de gele variant slechts €34,95!
  • Sam's ogen openen wanneer het tijd is om op te staan
  • LCD scherm met verschillende kleuren
  • Scherm fungeert tevens als nachtlamp
  • Kleur: geel
Lees meer...

Skate baby's
Het is al een wat ouder filmpje, maar we willen het je niet onthouden. Evian maakte ooit een reclame waarin ze lieten zien wat hun water allemaal teweeg brengt bij baby's. Erg mooi gemaakt! Klik hier om het filmpje te bekijken.

Onderweg  
Thuis 
Volg ons op Facebook
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Twitter
Volg ons op Google Plus
Volg ons op Google Plus
Volg ons op YouTube
Volg ons op YouTube
Volg ons op Pinterest
Volg ons op Pinterest
 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.