Alles over i-Size autostoelen bij MamaLoes!
Vrijdag 25 Oktober 2013

Nieuwsbrief 25 Oktober 2013

De i-Size norm voor autostoeltjes
Bij de aanschaf van een autostoeltje let je op de prijs, de kleur, het design, maar vooral op de veiligheid die het je kind biedt. De huidige generatie autostoeltjes moet in Europa al voldoen aan de ECE R44/04 norm, die de veiligheid van autostoeltjes waarborgt. Nu is daar sinds kort de i-Size norm bijgekomen. 

De allereerste autostoeltjes die aan de i-Size norm voldoen zullen waarschijnlijk dit jaar nog op de markt verschijnen. Om wat duidelijkheid over deze nieuwe norm te scheppen vind je  op MamaLoes Babysjop een blog waarin je alles leest over de i-Size norm, het verschil met de huidige ECE-norm, en advies bij de aankoop van een nieuw autostoeltje.

Klik hier voor de blog: Wat is i-Size?
Weekaanbieding week 43: 
Kinderstoel Kees Pliko

Deze week is de kinderstoel Kees Pliko de weekaanbieding bij MamaLoes Babysjop.  

De inklapbare kinderstoel Pliko van Kees is erg handig om mee te nemen en is met één hand tot een compact formaat in te klappen zodat hij makkelijk op te bergen is. Met extra brede poten en een 5-punts veiligheidsgordel is het stoeltje lekker stabiel en erg veilig. Het zachte, makkelijk uitwasbare zitje en het voetensteuntje zorgen voor optimaal comfort voor je kindje tijdens de maaltijd. Doordat het voorblad verstelbaar en afneembaar is zal het Pliko kinderstoeltje jaren met je kind meegroeien. De finishing touch van het kinderstoeltje van Kees is de ruime mand aan de onderkant van de stoel voor het opbergen van je spullen.

De Kees Pliko kinderstoel kost normaal € 79,99, maar is tot 28 oktober verkrijgbaar voor slechts € 49,99! 

Volgende week is er weer een nieuwe weekaanbieding, dus houd onze website goed in de gaten!
   
De kinderwekker & slaaptrainer Sam
Nieuw bij MamaLoes: De kinderwekker en slaaptrainer Sam. Voor kinderen is het niet makkelijk om te bepalen wanneer ze op kunnen staan. De dag begint als je 's ochtends je ogen opent en eindigt wanneer je naar bed gaat, that's it! Om kinderen op een leuke manier te helpen met opstaan heeft Zazu de kinderwekker en slaaptrainer Sam ontwikkeld.


Wanneer je kind naar bed gaat sluit Sam zijn ogen en wordt het scherm donkerblauw. Dit betekent dat het bedtijd is!


Als je kindje de volgende dag wakker wordt terwijl het nog geen tijd is om op te staan, laat Sam zien hoe lang het nog duurt tot hij wakker wordt.


Wanneer Sam de ogen opent (op een door papa of mama ingestelde tijd), het schermpje lichtblauw oplicht en het zonnetje op het scherm verschijnt, is het tijd om op te staan.

De Sam kinderwekker is voor slechts €39,99 verkrijgbaar in onze webshop.
Klik hier voor de Sam productpagina.
Onderweg  
Thuis 
Volg ons op Facebook
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Twitter
Volg ons op Google Plus
Volg ons op Google Plus
Volg ons op YouTube
Volg ons op YouTube
Volg ons op Pinterest
Volg ons op Pinterest
 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.