Aanmelden Nieuwsbrief
Wil je onze nieuwsbrieven meteen in je mailbox ontvangen? Meld je dan gratis aan! Vul linksonder op deze pagina je e-mailadres in en ontvang binnen 2 weken je eerste nieuwsbrief!
 

Beurstoppers en Merkenvoordeel bij MamaLoes Babysjop
 

Nieuwsbrief 25 September 2013

De beurs-toppers van Keulen
Ook MamaLoes was aanwezig op de grootste babyproducten-beurs van Europa: Kind + Jugend in Keulen. We willen je de hoogtepunten van deze beurs zeker niet ontnemen! Daarom hieronder een kleine greep uit de toppers.

Cybex
Allereerst komt Cybex met een wel erg stijlvolle en innovatieve serie autostoeltjes. Door verschillende technieken te combineren, zoals de Active Response Technology, Linear Side Protection en ISOFIX hebben ze een zeer veilige, multifunctionele en prachtige autostoel op de markt gebracht. De Sirona variant is nu al verkrijgbaar bij MamaLoes Babysjop!

Innovation Award
Een belangrijk onderdeel van de Kind + Jugend beurs zijn de Innovation Awards. Op het gebied van kindveiligheid was de grote winnaar het BabyDan Guard Me inschuifbaar traphekje. Dit hekje is gemakkelijk met één hand te openen en sluiten. Wanneer het traphekje gesloten is, is het nagenoeg onzichtbaar. Veilig en niet storend dus! De BabyDan Guard Me is uiteraard bij MamaLoes Babysjop verkrijgbaar.

Cangaroo
Cangaroo is een nieuw merk dat binnenkort ook bij MamaLoes Babysjop verkrijgbaar is. Vrolijk, veilig en leuk zijn de kenmerken van de Cangaroo producten. Wat dacht je van bovenstaand campingbedje met alles erop en eraan? Houd onze webshop in de gaten voor meer leuke verrassingen van Cangaroo en andere mooie producten van de Kind + Jugend beurs!
Merkenvoordeel
Profiteer nog t/m 6 oktober van Merkenvoordeel bij MamaLoes Babysjop! Grote merken voor kleine prijzen, wie wordt daar nu niet blij van?


Voor alle extra voordelige merkartikelen, klik hier. Ben er snel bij, want op=op!
 Een paar leuke slaapfeitjes  
  • In borstvoeding zitten hormonen die ervoor zorgen dat je baby slaperig wordt. Lekker, want na een goede voeding kun je zelf ook lekker een dutje doen!
  • Baby's slapen beter als je ze wiegt. Waarschijnlijk komt dit doordat de baby in de baarmoeder constant het ritme van je hart hoort. Dit geluid herkent je baby tijdens het wiegen ook. Door het horen van dit vertrouwde geluid wordt hij of zij lekker rustig.
  • Je baby doet er gemiddeld twintig minuten over om in slaap te vallen. Geef je baby die tijd en laat hem of haar zelf proberen om in slaap te komen. 
  • Wil je niet gewekt worden als je net een half uurtje in bed ligt? Geef je baby dan zijn laatste voeding als je zelf gaat slapen. Maak hem niet wakker maar strijk met een speen langs zijn lippen. Zijn reflex zorgt ervoor dat hij lekker gaat drinken.
Onderweg  
Thuis 
                                      


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.