Wonderworld Speelgoed

Het speelgoed van Wonderworld is gemaakt van duurzaam hout door ervaren speelgoed ontwerpers. In de 28 jaar dat Wonderworld bestaat hebben ze al meer dan 200 verschillende houten artikelen gecreëerd die stuk voor stuk uniek zijn. Het speelgoed is gemaakt met het oog op een combinatie met zo veel mogelijk plezier voor jouw kleine en het leren en ontwikkelen. Je kleine zal eindeloos speelplezier beleven met het houten speelgoed van Wonderworld.

-13%
Wonderworld Multicolour Houten Hamerbankje WED-3089

Wonderworld Multicolour Houten Hamerbankje WED-3089

(0)

Adviesprijs: 14.99

Special Price 12.99

Op voorraad

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Wonderworld Duurzame Producten

De houten producten van Wonderworld worden met veel zorg gemaakt. Hierbij wordt niet alleen aan jouw kleine gedacht, maar ook aan de natuur. Ze maken producten van het “afval” van rubberbomen. Nadat deze bomen 25 jaar natuurlijk rubber hebben gegeven, worden de bomen gekapt. Hier springt Wonderworld bij om de duurzame producten te maken. Voor iedere boom die zij kappen, worden er weer 2 geplant.

Bij MamaLoes bestel je gemakkelijk en veilig de producten van Wondeworld. Heb jij nog vragen over de producten van Wonderworld of een van onze andere producten van de website? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in de winkel in Goirle of Breda. Team MamaLoes staat voor je klaar!