Quinny

"Live, work and play. Maak je vooral niet druk om de kleine dingen." - Quinny

Quinny maakt slimme producten, die op hun best zijn in de stad. Welke uitdagingen er ook op je pad komen... Met je kleintje in zo'n praktische buggy of moderne kinderwagen van Quinny trek je er extra makkelijk op uit en kun je ieder obstakel aan!

Uiteraard vind je ook bij MamaLoes een ruim assortiment Quinny. Of je nou op zoek bent naar een hoogwaardige buggy, wandelwagen, kinderwagen of één van de bijbehorende accessoires... Je vindt ze op deze pagina verzameld!

-50%
Quinny LDN Grey Twist Wandelwagen 1312771000 Fabrieks Leegverkoop

Quinny LDN Grey Twist Wandelwagen 1312771000

(0)

Adviesprijs: 399.00

Special Price 199.00

Op voorraad

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Quinny gaat al een tijdje mee…

Al in de jaren ’60 zag dit merk het levenslicht. Waar het assortiment ooit bestond uit allerlei verschillende Baby Care artikelen, ging Quinny zich eind jaren ’80 op buggy’s en kinderwagens richten. De rest is geschiedenis, want tegenwoordig is Quinny een toonaangevend merk dat over de hele wereld zijn buggy’s en kinderwagens aan de man brengt.

Quinny Buzz en Zapp

In 2004 werden de welbekende Buzz en Zapp gelanceerd. De Zapp was de meest compacte buggy in de wereld en de Buzz introduceerde een totaal nieuw automatisch ontvouwsysteem. In de loop der jaren werd de Quinny ‘familie’ uitgebreid met de Zapp Xtra, Moodd en de Yezz. Naast innovatie, werd ook urban design een belangrijk speerpunt.

Zapp X Collectie 2017

In het voorjaar van 2017 introduceerde Quinny de volledig nieuwe Zapp X collectie. Bij de Quinny Zapp X serie kies je uit één van de drie kinderwagens die je vervolgens kunt uitbreiden met diverse accessoires om de kinderwagen nóg langer te kunnen gebruiken en om hem nóg comfortabeler, praktischer en stijlvoller te maken! Combineer je wandelwagen bijvoorbeeld met een reiswieg, of een bijpassende Maxi-Cosi® Pebble Plus autostoel in matchende Zapp X kleur! Lees meer over de Zapp X collectie in ons blog.

Kortom: met Quinny kies je voor stijl én veiligheid.