Renolux

Door het continu blijven innoveren en behoeftes van ouder en kind voorop te stellen is het merk Renolux in een snel tempo Europa aan het veroveren. Alle producten voldoen aan de hoogste voorwaarden, waardoor veiligheid verzekerd is.

Renolux

De Renolux wandelwagens zijn zeer comfortabel. Renolux verspreidt haar producten wereldwijd, vanuit hun eigen ontwikkelcentrum/fabriek/logistieke organisatie in het Verenigd Koninkrijk, naar onder andere Oost-Europa, Zuid-Afrika, Australië en Brazilië.

Innovatie

De belangrijkste eigenschap van het merk is hun innovatie-capaciteit. Renolux heeft verschillende patenten op revolutionaire ideeën, waaronder de Boulgom Technology. De Boulgom Technology is geïnspireerd door onderzoeken in de auto-industie. Autostoeltjes met Boulgom Technology combineren een polyurethaan schuim met staal met een hoge weerstand; ze bieden hierdoor veel comfort én hebben een groter schok-absorptievermogen waardoor ze een perfecte bescherming bieden.

Met een Renolux autostoeltje neem je dus onbezorgd je kleintje mee op pad! Meer weten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, of kom de autostoeltjes in het echt bekijken in één van onze winkels.