Manduca

Ontwikkeld door een draag-instructeur én moeder... Dat belooft veel goeds voor de babydragers van Manduca! De draagproducten van Manduca zijn optimaal comfortabel voor de 'drager' én de baby. Bovendien kies je met een Manduca draagzak zelf of je je kleintje op je buik, op je rug of op je heup draagt! 

De schouderbanden van de draagzakken zijn royaal gevuld en samen met de wijde heupband zorgt dit dat het gewicht van het kind perfect verdeeld wordt, terwijl de baby zelf in een orthopedisch-verantwoorde M-houding zit. De M-houding houdt in dat de billen van je baby lager zitten dan de knieen, zoals in een hoofdletter M. Deze houding wordt aangeraden door kinderartsen, chiropractors en orthopedisch specialisten. Naast het feit dat deze houding orthopedisch gezien goed is, is hij ook nog eens simpelweg comfortabel voor je kleintje!

Als je ooit een baby hebt opgepakt voor een goede knuffel, heb je misschien opgemerkt dat zij vaak instinctief hun beentjes optillen en hun rug bollen. Ja, net zoals jij zelf... Als je je comfortabel onder een dekentje op de bank nestelt op een luie middag!