Little Luca

Lekker met de auto op pad? Dan is het natuurlijk heel belangrijk dat je de veiligheid van je kleintje goed in de gaten kunt houden... En Little Luca helpt je daarbij! Met de vrolijke dierenspiegels van Little Luca houd je je kind op de achterbank eenvoudig in de gaten vanuit de bestuurdersstoel of via de achteruitkijkspiegel! Interesse? Kijk snel verder!

 Little Luca Autospiegels

De autospiegels van Little Luca zijn een uniek hulpje voor iedereen die een baby of dreumes vervoert met de auto. Volgens de Europese veiligheidseisen vervoer je je kindje zo lang mogelijk achterwaarts in de auto, maar in principe is je kindje dan van jou als bestuurder afgekeerd. Het contact tussen ouder en kind raakt hierdoor verloren. Met een Little Luca autospiegel herstel je makkelijk én op een leuke manier het contact tussen jou en je kleintje. Je hangt simpelweg de spiegel aan de achterbank van de auto en via de spiegel kun je je kleintje in zijn/haar autostoeltje weer netjes in de gaten houden.

De bolle spiegel is voorzien van een pluche rand in de vorm van een dier, hij trekt dus ook echt de aandacht van je kleintje! Je kleintje vindt het prachtig om zichzelf in de spiegel te kunnen bekijken en gekke bekken naar zichzelf te kunnen trekken.

Heb je vragen over een product van Little Luca? Neem gerust contact op met ons. Of kom de Little Luca producten eens in het echt bekijken, in één van onze winkels... Team MamaLoes staat graag voor je klaar!