Koelstra

Bij MamaLoes Babysjop ben je aan het juiste adres voor de babyartikelen van Koelstra. Koelstra staat bekend om zijn trendy designs waarbij eenvoud centraal staat. Niet alleen eenvoud in design, maar ook eenvoud in gebruik is wat Koelstra zo'n populair merk maakt. Geen gedoe met het in elkaar zetten van een kinderwagen of buggy, want bij Koelstra wordt er bij het ontwerpproces constant rekening gehouden met jou als gebruiker.

Bij MamaLoes vind je een diversiteit aan babyartikelen van Koelstra. Zo ben je aan het juiste adres voor de populaire Koelstra buggy's, die ondanks hun basic design toch over een veelvoud aan praktische en veilige functies beschikken. De Koelstra buggy's zijn ook verkrijgbaar in duo-edities voor bijvoorbeeld tweelingen. Of wat dacht je van de Koelstra kinderwagens? Wandelen met je pasgeboren baby was nog nooit zo fijn!

Maar naast producten voor onderweg vind je bij MamaLoes ook producten van Koelstra die ideaal zijn voor thuisgebruik. Neem bijvoorbeeld de zeer praktische Koelstra kinderstoelen: eenvoudig in elkaar te zetten en erg makkelijk in gebruik. Dit geldt ook voor de wipstoeltjes van Koelstra: een strak design gecombineerd met veel gebruiksgemak en comfort voor je kleintje.

Alle babyproducten van Koelstra zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen waardoor de producten lekker lang meegaan. Naast eenvoud in het ontwerp wordt daarnaast bij de Koelstra babyartikelen altijd rekening gehouden met de veiligheid, want dat is misschien wel de belangrijkste eigenschap waar babyproducten aan moeten voldoen.

Bij MamaLoes vind je een diversiteit aan Koelstra babyproducten. Ook ben je bij ons aan het juiste adres voor de verschillende accessoires voor bijvoorbeeld de Koelstra kinderwagens en buggy's. Heb je vragen of wil je graag persoonlijk advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze winkels. We helpen je graag!