Fabs World

De producten van Fabs World zijn voorzien van hoogstaande kwaliteit en 100% warmte. Deze warmte is voor de kindjes waar de producten voor ontworpen zijn maar ook voor de mensen die de producten gemaakt hebben. In een klein atelier in Bangkok en in werkgelegenheidsprojecten in het noorden van Thailand worden de producten eerlijk gemaakt en verspreid Fabs World de warmte.

Handgemaakt, wat elk product uniek maakt, met ouderwetse arbeidsintensieve technieken en incombinatie met het Nederlandse design zijn de producten van Fabs World voorzien van een trendy moderne uitstraling. Fabs World gelooft dat een kinderkamer in overeenstemming mag zijn met de huidige trends. Hierdoor hebben zij 13 kleurlijnen in overeenkomst met de huidige interieur trends.

De producten van Fabs World variëren van slabbers tot boxkleden tot commodetasjes en nog veel meer. In meer dan 100 winkels in Europa, Japan en Hong Kong worden de producten van Fabs World al verkocht. Een deel van de omzet van Fabs World komt terecht bij Stichting Kika die zich inzetten om kinderkanker beter te kunnen behandelen.