Easidream

Een moeder van 6 kleintjes... Dat is het brein achter Easidream. Haar zesde kind bleef maar huilen, het bleek een dagelijkse strubbeling om het jochie in slaap te krijgen. Na vanalles uitgeprobeerd te hebben, bleek dé oplossing een combinatie van gedimd licht, het geluid van de stofzuiger en een zacht wiegende beweging in het wiegje. Omdat stofzuigen om 2 uur 's nachts niet voor iedere ouder een ideale situatie is, begon ze aan haar eigen productlijn.

Na een lange periode van uitvoerig onderzoek, met input van ouders, slaapexperts, wetenschappers en professionals uit de medische wereld, werden de innovatieve producten van Easidream eindelijk geboren. 'A dream coming true' voor Easidream, maar hopelijk ook - letterlijk en figuurlijk - voor iedere ouder en ieder kindje.

Leuk pluspunt: de producten hebben ook nog eens een hoog aaibaarheidsgehalte! Kan jij wel een Dream Sheep of een ander product van Sweat Dreamers gebruiken? Shop ze voordelig en veilig via MamaLoes Babysjop. Heb je vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Langskomen in één van onze winkels kan natuurlijk ook, de koffie staat klaar!