Duux

Duux maakt producten waarbij gebruiksgemak hoog in het vaandel staat. Wanneer je de producten van Duux ziet, zal meteen het superstrakke, moderne design opvallen. Bij het ontwerpen van de Duux producten wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste technologieën die ervoor zorgen dat de Duux producten niet alleen een prachtig mooi design hebben, maar ook geen ingewikkelde en overbodige functies hebben die de producten moeilijk in gebruik maken.

Duux maakt elektronische babyproducten die innovatief, exclusief en betrouwbaar zijn, een aantrekkelijk design hebben en die baby's en ouders ondersteunen in een paar mooie eerste levensjaren. Geen felroze of blauwe elektronica voor baby's, maar strakke witte en zwarte designs zorgen ervoor dat Duux babyproducten in geen enkele huis- of babykamer zullen misstaan.

De Duux babyproducten zijn veilig online te bestellen bij MamaLoes Babysjop. Heb je vragen of wil je graag deskundig, persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens gezellig langs in één van onze winkels!