Cloud B

Al vele jaren is Cloud B de specialist op het gebied van "pluche with a purpose" oftewel pluche dieren met een doel. Innovatief in het ontwerp, uniek qua functies en bovenal memorabel zijn kenmerken die volledig van toepassing zijn op de prachtige producten van Cloud B. Geen wonder dan ook dat ze onverminderd populair zijn bij zowel kindjes als ouders.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Ieder nieuw product van Cloud B zorgt ervoor dat je weer voor een aangename verassing komt te staan. Van heerlijk zachte knuffels met rustgevende muziek tot de meest fantastisch uitziende babyprojectors. Cloud B neemt je kleintje mee naar de wolken om heerlijk te dromen van de mooiste dingen!

De mensen achter Cloud B zijn constant verder aan het dromen over nieuwe manieren om te kalmeren en te troosten. Het enige dat de innovatie evenaard is de passie voor ontwerp en stijl dat ieder product van Cloud B uitstraalt. Door het gebruik van de fijnste materialen voorziet Cloud B je van een product van zeer hoge kwaliteit en veiligheid. Wacht dus niet langer en tover de kinderkamer om tot een waar sprookje met de prachtige producten van Cloud B!