Aerosleep

Bij Aerosleep delen ze één gemeenschappelijke droom: baby’s veilig laten slapen. Zij willen door het ontwikkelen van producten van de hoogste kwaliteit gezinnen met kleine kinderen zowel 's nachts als overdag een betere gemoedsrust geven.

Een uitstekende kwaliteit, innovatie en gebruiksvriendelijkheid zijn belangrijk voor Aerosleep. Wetenschappelijk onderzoek naar slaapgewoontes en eventuele risico's bij slapen voor baby's worden op de voet gevolgd. In samenwerking met onderzoekscentra blijft Aerosleep hun producten innoveren, omdat ze hun verantwoordelijkheid voor hoge kwaliteit en veiligheid willen blijven handhaven. Zo krijgt elke baby de best mogelijke slaapomgeving!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

AeroSleep steunt Artsen Zonder Grenzen. Vooral een specifiek project in Masisi, in de Democratische Republiek Congo. Dit project richt zich met een bijzondere nadruk op zorg voor vrouwen met complicaties tijdens de zwangerschap of na de bevalling. Basisgezondheidszorg, toegang tot gezondheidszorg, voedsel, zuiver water en sanitaire voorzieningen is van groot belang. Jonge kinderen kunnen rekenen op vaccinaties en speciale pediatrische zorg.

Shop de producten van Aerosleep voordelig en veilig via MamaLoes Babysjop. Heb je vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Langskomen in één van onze winkels kan natuurlijk ook, de koffie staat klaar!